• DOLAR 34.084
  • EURO 37.995
  • ALTIN 2824.199
  • ...
Avrupa Yetim Eli'den yetim ve öksüz öğrencilere kırtasiye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Avrupa Yetim Eli, ayni ve nakdi yardımların yanı sıra eğitim alanında da okul öğrencilerine yönelik yardım çalışması yürütüyor.

Okulların açılmasına sayılı günler kala yetim ve öksüz öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için destekte bulunan Avrupa Yetim Eli, Türkiye'nin birçok ilinde öğrencilere yönelik kırtasiye yardım çalışması başlattı.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Diyarbakır'da yetim ve öksüz öğrencilere ulaşan Avrupa Yetim Eli, hayırseverlerin sunmuş olduğu destekler doğrultusunda hazırladığı kırtasiye paketini okullar açılmadan önce ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim gören çocuklarına ulaştırmak üzere çalışmalarını hızlandırdı.

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Diyarbakırlı yetim ve öksüz öğrencilere yönelik başlattığı kırtasiye yardımı çalışması kapsamında şu ana kadar hayırseverlerin sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Diyarbakır'da yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Avrupa Yetim Eli Diyarbakır Temsilcisi Mehmet Ekin, "Hayırseverlerimizin katkılarıyla Avrupa Yetim Eli olarak 2024-2025 eğitim öğretim sezonu nedeniyle Türkiye'deki yetim ve öksüz öğrencilere kırtasiye yardımının dağıtımını yapıyoruz. Yetim ve öksüzlerin gülümsemelerine vesile olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir