• DOLAR 34.106
  • EURO 38.023
  • ALTIN 2817.155
  • ...
Yetimler Vakfı yüzlerce öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, yeni eğitim öğretim yılında dersbaşı yapacak öğrencileri unutmadı.

Her yıl olduğu gibi bu sene de öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunan Yetimler Vakfı, "Bir Yetimi Sen de Okut Projesi" kapsamında başlattıkları çalışmayla yüzlerce yetimin umudu oldu.

Yürütülen kırtasiye yardımı çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Genel Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, yapılan yardım faaliyetlerinin hayırseverlerin desteğiyle yürütüldüğünü belirterek daha geniş kitlelere ulaşabilmek için bağışçıların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

"Bizleri bekleyen binlerce yetim ve öksüz çocuğumuz var"

"Bir Yetimi Sen de Okut Projesi" hakkında bilgi veren Ünsal, "2024-2025 Eğitim öğretim sezonu yaklaşık 2 hafta sonra başlayacak. Yetimler Vakfı olarak 'Bir Yetimi Sen de Okut Projesi' ile yaklaşık 1 aydır bir çalışma başlattık ve hayırseverlerimize çağrıda bulunduk. Çünkü bizleri bekleyen binlerce yetim ve öksüz çocuğumuz vardır. Dolayısıyla okulların başlamasıyla buna kayıtsız kalamayız. Birkaç yıldır bu çalışmayı yapıyoruz ve elhamdülillah bereketli bir çalışma yürütülmektedir. Hayırseverlerimizin destekleriyle bugün itibariyle yüzlerce yetim ve öksüz çocuğumuza kırtasiye malzemesini ulaştırmak için çalışıyoruz." dedi.

Hayırseverlere teşekkürlerini ileten Ünsal, "Hazırlıklarımız yapıldı ve yetim çocuklarımıza dağıtmaya başladık. Emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz ama şu bilinmelidir ki daha gözü bizde olan, ihtiyacı olan binlerce yetim ve öksüz çocuğumuz vardır. Dolayısıyla hayırseverlerimizin bu konuda duyarlı olmaları gerekiyor. Onlara da kırtasiye malzemeleri ulaştırmak için hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız vardır." şeklinde konuştu.

Ünsal, "İnşallah hep birlikte bu yıl da yetim öksüz çocuklarımıza eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunacağız. Dileyen hayırseverlerimiz Vakfımıza gelerek dağıtım esnasında yardımcı olabilir, yetim ve öksüzlerin yüzündeki bu sevince ve gülümsemeye ortak olabilir, kendi gözleriyle görebilirler. Şimdiden hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir