• DOLAR 33.901
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
SON DAKİKA
Komutan Ebu Şuca şehit edildi! Hamas'tan açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    Kudüs Tugayları’na bağlı Tulkerim Taburu komutanı Muhammed Cabir (Ebu Şuca), bu sabah işgalcilerle yaşanan çatışmalarda şehit düştü. Hamas'tan açıklama geldi.

Hamas'tan yapılan açıklamada şöyle denildi;

''Komutan Abu Şuca'nın  ve halkımızın tüm şehitlerinin yasını tutuyor ve işgalin Batı Şeria'ya yönelik devam eden saldırganlığının direnişimizi kırmayacağını teyit ediyoruz.

 Bu saldırganlığa karşı koymada cesur olan El Kassam Tugayları'ndaki direniş savaşçılarını ve tüm askeri güçleri, işgal güçleriyle doğrudan çatışmalar yoluyla ve araçlarını patlayıcılarla hedef alarak barbar saldırılarına karşı koymaya çağırıyoruz.

İşgalin suçlarının, dehşete düşmüş ordusunun ve yerleşimci sürülerinin ayakları altındaki dünyayı ateşleyeceğini ve işgalin uygulamaları ve devam eden kibri nedeniyle Batı Şeria'da gizlenen öfke yanardağını patlatacağını teyit ediyoruz.

 İşgalciyi  daha fazla kayıp ve hayal kırıklığı beklediğini, Gazze'den Batı Şeria'ya kadar uzanan kriz ve güvenlik paniğinin derinleşmesini beklediğini teyit ediyoruz. 

Batı Şeria'daki halkımızı direnişle daha fazla birlik ve uyum içinde olmaya, saldırganlık yenilgiye uğratılıncaya, işgal ortadan kaldırılıncaya ve barışımız sağlanıncaya kadar işgal ve yerleşimcilerle sahada çatışmayı yoğunlaştırmaya çağırıyoruz.''

Bu haberler de ilginizi çekebilir