• DOLAR 33.924
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2809.646
  • ...
HÜDA PAR Milletvekili Demir, Şırnak ve ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim dönemi odaklı siyasetin dışında her zaman halkın arasında olan HÜDA PAR vekilleri, Meclis'in tatilde olduğu dönemlerde de boş durmuyor.

Halkın sorunlarını yerinde dinlemek için Şırnak'a gelen HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Milletvekili Şehzade Demir, Şırnak ve ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Programın ilk gününde Şırnak merkezde kurum ziyaretleri yapan Demir, merkeze bağlı köy ve beldelerde muhtarlarla görüşüp halkın sorunlarını dinledi.

Programının ikinci gününde ziyaretlerine devam eden Demir ve il teşkilatı, Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran ve Belediye Başkanı Kamil Durmuş'u ziyaret etti. Daha sonra ilçenin bazı köylerini ziyaret eden Demir, burada kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Uludere ilçesinin köylerinde ziyaretlerine devam eden Demir ve heyeti, Ortasu( Roboski), Gülyazı ve Taşdelen köylerinde köy sakinleri ile bir araya gelerek köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

Şırnak programının son gününde Vekil Demir ve beraberindeki heyet, Şırnak Valisi Cevdet Atay ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'yı ziyaret etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir