• DOLAR 33.924
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2816.36
  • ...
İşgalci suikast yapmıştı! Kassam, işgalcilere ölümün oradan geleceğini açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Gültekin - Bugün şafak vakti işgal altındaki Batı Şeria'da işgal rejiminin saldırısı sonucu sonucu şehit olanların kimliğini Kassam Tugayları açıkladı.

Açıklamada şehit olanların, Muhammed Jabarin, Ahmed Moayed Al-Sous, Muhammed Nidal Ebu Zumeru (Cenin kampından) olduğu belirtildi.

Kassam Tugayları yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"El Kassam Tugayları, kendi şehitlerinin ve devam eden Siyonist saldırı sırasında ayaklanan tüm halkımızın şehitlerinin yasını tutarken, mücahitlerinin açık bir strateji ve politika çerçevesinde işgal güçlerine birçok cephede çatışmalarla ve patlayıcılarla karşı koymaya devam edeceğini teyit ediyor. iyi düşünülmüş taktikler ve işgalci askerlere karşı karşıya gelme ve çatışma sırasında oklarını gösteren tüm direniş gruplarından mücahitlerin cesaretini övüyor.

Tugaylar ayrıca büyük halkımıza, milletimizin ve dünyanın özgür halklarına, Batı Şeria'nın kuzeyindeki direniş durumunu yanıltıcı bir şekilde kırmaya çalışan işgalcinin ölüm ve gelecek tepki karşısında şaşkına döneceğini de müjdeliyor. Yüce Tanrı'nın izniyle bu ona güney ve orta Batı Şeria'dan ve işgal altındaki iç bölgelerden gelecek."

Bu haberler de ilginizi çekebilir