• DOLAR 34.111
  • EURO 37.972
  • ALTIN 2817.039
  • ...
Adana Valisi Köşger: Sağlık alanında en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ziyarette, müdürlüğün genel durumu, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında Adana İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Halil Nacar'dan bilgi aldı.

Aldığı bilgilerin ardından değerlendirmelerde bulunan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, diğer hizmet alanlarında olduğu gibi sağlık alanında da Adana genelinde en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını ifade etti.

"Adana, sağlık turizminde öncü kentlerden biri olma yolunda"

Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılmasının ortak bir amaç olduğunu belirten Vali Köşger, "Son yıllarda sağlık hizmetleri alanında ülke genelinde olduğu gibi Adana'da da yapılan yatırımlarla hizmet kalitesi daha da arttı." dedi.

Donanımlı hastaneler ve başarılı sağlık personelleri sayesinde çevre illerden ve yurt dışından birçok hastanın Adana'ya gelerek sağlık hizmeti aldığını vurgulayan Vali Köşger, "Adana, sağlık turizmi açısından bölgemizin ve ülkemizin öncü kentlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Biz de Adana'nın sağlık alanında daha ileri seviyelere yükselmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Sağlık çalışanlarımızın fedakârlıkları takdire şayan"

Sağlık çalışanlarının, zaman ve mekân gözetmeksizin insanları sağlığına kavuşturmak için gösterdikleri insanüstü gayretin ve fedakârlığın takdire şayan olduğunu belirten Vali Köşger, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir