• DOLAR 33.924
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2816.36
  • ...
Kayıp Narin nerede? Arama çalışmalarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-     Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor.

Son gelen ihbar doğrultusunda bölgeye deprem cihazları getirildi. Narin'in güvenlik kamerasına en son yansıdığı bölgede bulunan samanlık alanda yeni bir arama yapıldı.

Ekipler altı adet yer altı görüntüleme cihazı ile samanlığa lazer tutarak görüntüleri inceledi. Arama çalışması sonucunda Narin'e ait bir iz bulunamadı.

Küçük kızı arama çalışmalarında şimdiye kadar 7 iz köpeği ile 11 bin dönüm alan tarandı.

Yakınları ve mahalleli dahil 130 kişinin ifadesi alındı. Bazı kişilerden alınan DNA örnekleri de incelemek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bir ihbarı değerlendiren ekipler, mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde arama çalışması başlattı.

İş makinesiyle deredeki birikintileri kaldıran ve dere alanını genişleten ekipler, suyun yüksekliğini kısmen düşürerek deredeki suyun daha rahat akmasını sağladı, jandarma ve AFAD ekipleri dere kenarında arama yaptı.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Halef Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı Mahmut İrtem ve İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak da aileye ziyarette bulundu.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Halef Yılmaz, küçük Narin'in bir an önce bulunması için yapılan çalışmaların takipçisi olduklarını dile getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir