• DOLAR 33.895
  • EURO 37.622
  • ALTIN 2814.144
  • ...
Cizre'de 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı okul müdürleri toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaymakamlık Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Millî Eğitim Müdürümü Şahan İke, şube müdürlerive ilçe genelindeki tüm okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, yeni eğitim -öğretim yılında başarının artırılması için yapılacak çalışmalar ele alındıktan sonra diğer gündem maddeleri de konuşuldu.

Eğitimde atılan tüm adımların çocuklarımızı çağın gerekliliğine uygun şekilde hazırlanmasına dikkat çeken Kaymakam  Ahmet Vezir Baycar, "Onları millî ve manevi değerlerimize bağlı, güçlü birer birey olarak yetiştirmeliyiz. Bu noktada bilgisi, ilgisi ve emeğiyle evlatlarımızın yarınlarına yön veren tüm öğretmenlere de teşekkür ederim. "dedi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke ise yeni eğitim-öğretim yılında öğretmen, öğrenci ve veli buluşmalarımıza aynı kararlılık ve verimlilikle devam edeceğini belirtti.

İke,  "Öğretmenler öğrencilerini gözlemlemeli, hayata bakışlarından ve çizdikleri resimlerinden yeteneklerini fark ederek onların bu yönde gelişmelerine destek olmalıdır. Bu anlamda yeni eğitim-öğretim yılımızda başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrenci ve velilerimize huzurlu, başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dilerim." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir