• DOLAR 33.947
  • EURO 37.669
  • ALTIN 2801.899
  • ...
Narin Güran'ın kaybında yeni gelişme! Kan lekeleri Narin'e mi ait? Açıklama geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları günlerdir devam ediyor.

8 yaşındaki Narin için arama çalışmaları sürerken, evine yaklaşık 20 metre mesafede, kayalıklar üzerinde tespit edilen kan lekeleri üzerine jandarma bölgede önlem aldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından kan lekelerinin kime olduğu belirlendi. Ancak kan lekelerinin Narin'e ait olmadığı ortaya çıktı. Henüz küçük kızdan herhangi bir ize ulaşılamadı.

Arama çalışmalarında bugüne kadar mahallenin giriş ve çıkışları dahil toplam 9 bin 300 araç kontrol edildi. Ayrıca Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, lekelerin Narin'e ait olmadığını duyurdu. İlgili açıklama şöyle:


"Bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin GÜRAN’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür.

Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir