• DOLAR 33.945
  • EURO 37.697
  • ALTIN 2805.274
  • ...
Kassam hedef aldı! İşgal askerlerinden ölü ve yaralılar var...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fatih Sivi

Kassam Tugayları, yaptıkları açıklamada, Gazze şehrindeki Zeytun Mahallesi'nin güneyinde işgalciler yönelik sıkı bir pusu kurduklarını bildirdi.

Açıklamada, "Mücahitlerimiz, siyonist zırhlı bir kuvvette önceden hazırlanmış bir mayın tarlasını patlatmayı başardı; ölü ve yaralıları tahliye etmek için helikopter iniş yaptı." denildi.

Kassam Tugayları, bir diğer açıklamasında ise Gazze şehrinde Tel El Heva Mahallesi'nin güneyindeki Üniversite Koleji civarında bir siyonist askeri keskin nişancı atışıyla vurmayı başardıklarını kaydetti.

Buna karşılık, İslami Cihad hareketinin askeri kanadı olan Kudüs Seriyyeleri, Zeytun Mahallesi'ndeki "El Furkan" okulunun yakınında siyonist askeri aracına yönelik, önceden yerleştirilmiş yüksek düzeydeki bir kara patlayıcısını infilak ettirdiklerini aktardı.

Mescid-i Aksa Şehitleri Tugayları da Gazze şehrinin güneybatısındaki “Netzarim” ekseninde işgal kuvvetlerini ve araçlarını ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldığını duyurdu.

Mücahid Hareketi'nin askeri kanadı olan Mücahid Tugayları da "Netzarim"deki işgal kuvvetlerini iki adet "Haseb 111" roketiyle hedef aldığını aktardı.

Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi'nin askeri kanadı Ömer El Kasım'a güçleri ise Refah şehrinde Brezilya Mahallesi'ndeki "Bahlul" binasının çevresindeki işgalci askerleri ve araçları havan toplarına hedef aldığını duyurdu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir