• DOLAR 33.939
  • EURO 37.693
  • ALTIN 2802.565
  • ...
Netanyahu: Hasan Nasrallah ve Hamaney...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-      Siyonist işgal rejiminin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, haftalık kabine toplantısının başında Hizbullah'ın misilleme saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Netanyahu İsrail'in bu sabah Lübnan'daki Hizbullah'a yönelik  saldırısının "hikayenin sonu" olmadığını söyledi.

Netanyahu, "Hizbullah, İsrail Devleti'ne roketler ve insansız hava araçlarıyla saldırmaya çalıştı. IDF'ye tehdidi ortadan kaldırmak için güçlü, önleyici bir saldırı düzenlemesi talimatını verdik" diyor.

“IDF binlerce kısa menzilli roketi imha etti ve hepsi Celile'deki vatandaşlarımıza ve güçlerimize zarar vermeyi amaçlıyordu,” diye ekledi. Netanyahu, “Ayrıca, IDF Hizbullah'ın ülkenin merkezindeki stratejik hedeflere fırlattığı tüm insansız hava araçlarını durdurdu.” dedi. 

“İsrail, Hizbullah'a şaşırtıcı, ezici darbeler indiriyor. Üç hafta önce genelkurmay başkanını ortadan kaldırdık” diyen Netanyahu. “Bugün saldırı planını engelledik. Beyrut'taki  Hasan Nasrallah ve Tahran'daki Hamaney, bunun kuzeydeki durumu değiştirme ve sakinlerimizi güvenli bir şekilde evlerine döndürme yolunda atılan bir diğer adım olduğunu bilmeli.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir