• DOLAR 33.965
  • EURO 37.668
  • ALTIN 2800.755
  • ...
Gaziantep’te aileler "Gazze" temalı park buluşmasında bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çocuklarla zaman geçirmek ve hafta sonlarında bir nebze de olsa gençlere ve ailelere manevi atmosferi hissettirmek amacıyla Gaziantep Peygamber Sevdalıları Park Buluşmaları programı düzenliyor.

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesi Merveşehir Parkı'nda gerçekleştirilen park buluşması programı, Ahmet Durmaz’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program, Mustafa Koçuşağı ve Bilal Şahin’in okudukları şiir ve seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle devam etti. 

Düzenlene programda konuşan Peygamber Sevdalıları Gaziantep Başkanı Muhammet Ata Yaçin, “Bizler Gazze’yi evlerimizin içinde, iş yerlerimizde, sokaklarımızda, kalplerimizde yaşattığımız gibi parklarımızda da yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.

10 ayı aşkındır işgalci rejim tarafından gerçekleştirilen soykırıma dikkat çeken Yaçin,  “Ey Müslümanlar! Bugün Gazze’nin içerisinde 16 bin 500'ün üzerinde çocuk, 40 binin üzerinde şehit ve halen enkazların altında cenazeleri bulunan 10 binden fazla insan var.” diye seslendi.

Düzenlenen program yapılan duaların ardından sona erdi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir