• DOLAR 33.972
  • EURO 37.728
  • ALTIN 2803.424
  • ...
Kassam'dan tünel pususu ve şiddetli çatışmalar: işgal saflarında ölü ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam, yaptığı açıklamada, mücahitlerinin Gazze Şeridi'nin Deyr El Balah şehrinin doğusundaki askeri alanlar bölgesindeki bir tünele daha önce kurdukları bubi tuzağına işgal askerlerini çektiğini bildirdi.

Tugaylar, tünelin girişindeki bubi tuzağının patlatılması sonucu işgal ordusunun mühendislik biriminden bir kuvvetin öldüğünü ve yaralandığını belirtti.

Kassam, ayrıca mücahitlerinin yine Deyr El Balah'ın doğusundaki El Caferi bölgesine giren düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girdiğini, işgal saflarında ölen ve yaralananların olduğunu aktardı. Tugaylar, daha sonra olay yerine gelen siyonist helikopterlerin, kayıplarını tahliye ettiğini belirtti.

Öte yandan Kassam Tugayları, Deyr El Balah şehrinin doğusunda bir siyonist Merkava tankını Yasin 105 roketiyle hedef aldıklarını kaydetti.

Kassam Tugayları, gün içinde yaptığı başka bir açıklamada, mücahitlerinin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr El Balah kentinin doğusundaki askeri bölge civarında önceden yerleştirilmiş bir mayın tarlasını, düşman araçları ve mühendislik ekipmanları geçtiği sırada patlatmayı başardığını duyurmuştu.

Açıklamada, işgal saflarında yaralananların olduğu, onları tahliye etmek için bölgeye siyonist helikopterlerin indiği belirtilmişti.

Kassam ayrıca, yine Deyr El Balah şehrinin doğusunda bir siyonist asker taşıyıcısını "Yasin 105 roketiyle vurduklarını bildirmişti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir