• DOLAR 33.981
  • EURO 37.754
  • ALTIN 2799.593
  • ...
Bu kez Filistinli açıkladı! Tüm kırmızı çizgiler aşıldı! Topyekün savaş!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    Yetkili,   El Fetih yetkilisi Halil El Mekdar'ın Lübnan'da şehit edilmesinin yalnızca bir güvenlik önlemi olmadığını söyledi. 

İsmi belirtilmeyen yetkili gazeteye verdiği demeçte, "Bu tüm kırmızı çizgileri aşıyor ve bu mesaj İsrail'in düşünce tarzının çeşitli boyutlarını ortaya koyuyor. Birincisi, İsrail'in Lübnan'daki Filistin kamplarını askeri eylemlerinin kapsamı dışında görmemesi.

İkincisi, Lübnan'daki Filistin güçlerine yönelik artan baskının amacı kampları istikrarsızlaştırmak ve çeşitli gruplar arasında anlaşmazlık yaratmak. Durum yalnızca Filistinli mülteciler için değil, aynı zamanda Lübnan'daki genel güvenlik istikrarı için de tehdit oluşturuyor." dedi. 

Yetkili, "Böyle bir askeri gelişmenin bölgesel ve uluslararası boyutları göz ardı edilemez. İsrail'in Lübnan'daki Filistin kamplarına odaklanması bölgeyi topyekun bir savaşa sürükleyebilir, çünkü Hizbullah da dahil olmak üzere Filistin yanlısı gruplar bu yayılma karşısında kılını kıpırdatmadan durmayacak" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir