• DOLAR 34.027
  • EURO 37.65
  • ALTIN 2795.94
  • ...
Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, asfalt plentini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelindeki yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede yapılan asfaltlama çalışması için gerekli asfaltı sağlayan ve kendi üretimiyle belediyeye maddi katkı sağlayan asfalt plentini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, devam eden üretim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Taşkın, çalışanlarla bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgi alırken, ilçede yolların modernize edilmesi için yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Taşkın, "Battalgazi’mizde asfaltsız yol kalmasın diye tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizin asfalt üretim kapasitesini artırarak, her mahallemizde kaliteli ve güvenli yollar inşa etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreçte sahada görev yapan ekiplerimizin emeği çok büyük. Onların özverili çalışmaları sayesinde ilçemizin her noktasına hizmet götürebiliyoruz. Amacımız, Battalgazi’deki yolları modernize ederek hemşehrilerimizin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek. Ayrıca, asfalt çalışmalarımızı çevre dostu yaklaşımlar ile sürdürüyor, gelecek nesillere yaşanabilir bir Battalgazi bırakmak için sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda, önümüzdeki süreçte yeni projelerimizi hayata geçirerek, ilçemizin dört bir yanını modern yollarla donatmayı hedefliyoruz. Yapılan iş Battalgazi halkı için büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir