• DOLAR 33.906
  • EURO 37.552
  • ALTIN 2777.655
  • ...
İşgalciler, Lübnan'ın güneyine hava saldırısı düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi gece saatlerinde Marcayun ilçesi başta olmak üzere ülkenin güneyinde hava saldırıları düzenledi. Savaş uçakları gece yarısından sonra Nakura ve Ayta eş-Şaab beldelerini vurdu.

Batı kesimlinde Ramiye, Nakura beldeleriyle El-Labune ve El-Allam dağlarını topçu saldırıları, ve "Mavi Hat"a sınır köylere işaret fişekleri atıldı. İşgal keşif uçakları da gece boyunca batı ve orta kesimlerdeki köylerin üzerinde uçtu.

Savaş uçakları da Tuffahta beldesindeki Kuseriye es-Siyad bölgesini, Bint Cubeyl ilçesindeki Ayta eş-Şaab beldesinde saldırılar düzenledi.

Hizbullah ise yaptığı açıklamada, işgal rejiminin Baranit Kışlasını ağır top mermileriyle hedef aldığını ve doğrudan vurduğunu duyurdu.

İşgal medyasında yer alan haberlere göre, Lübnan'dan atılan bir roket, işgalin kuzeyindeki Kiryat Şimona yerleşim biriminde açık bir alana düştü.

Hizbullah'tan yapılan açıklamada da Kiryat Şimona'daki işgal askerlerinin mevzilerine yönelik hava saldırısı başlatıldığı ve hedeflerin isabetli bir şekilde vurulduğu kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir