• DOLAR 33.911
  • EURO 37.588
  • ALTIN 2774.673
  • ...
BESO Başkanı Çiftçi: Marangoz ve Kaynakçılar Sitesi’nde yaşanan sorunlar en kısa sürede giderilmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyaretlerine devam ederek, esnafların sorun ve taleplerinin çözmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini ve ilgili kurumların sorunlar en kısa sürede gidermeleri gerektiğini söyledi.

Esnafın yaşadığı sorunları anında çözmek için kurum müdürleriyle irtibatlı çalışan Çiftçi, esnafın mağdur olmaması adına elinden geleni yapmaya devam ediyor.

Marangoz ve Kaynakçılar Sitesi’nde sık sık kesilen elektrik şikayetinden dolayı DEDAŞ Müdürü ile görüştüğünü belirten Çiftçi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Sorunların çözümü için uğraşıyoruz"

Çiftçi, "Yönetim Kurulu üyelerimiz ile esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Marangoz ve Kaynakçılar Sitesi’ni ziyaret ettik. Esnaflardan tek tek istek, talep, sorun ve şikâyetleri olup olmadığını soruyor ve çözümü için uğraşıyoruz. Esnaflarımızın hepsi de elektriklerin çok kesildiğini bu sebepten kaynaklı olarak siparişlerini yetiştirmekte zorlandıklarını ve söz verdikleri müşterilerine karşı mahcup ve mağdur olduklarını söylediler. Elektrik kesintilerinin dalgalı olduğu için de makinaların bozulduğunu veya zarar gördüğünü ileterek, elektrik sorununun çözülmesini talep ettiler." şeklinde konuştu.

"Belediyenin her gün gelip temizlik yapmaları isteniyor"

Marangoz ve Kaynakçılar Sitesinde gerekli bakım ve temizliklerin yapılmadığın değinen Çiftçi, "Ayrıca esnaflarımız yeteri kadar temizlik yapılmadığını belirterek belediyenin her gün gelip temizlik yapmasını da istediler. Marangoz ve Kaynakçılar Sitesi, Bayındırlık ve başka mahallelerde de elektriklerin sık sık kesildiği şikayetleri üzerine DEDAŞ İl Müdürü Bilal Altunç Bey'i makamında ziyaret ederek esnafların elektrikle ilgili sorun ve sıkıntılarını ilettik. Bu sorun ve sıkıntıların bir an önce giderilmesini talebinde bulunduk. Müdür Bey elektrik kesintilerini en aza indirdiklerini ve mevcut sıkıntılarını gidermeye çalışacaklarını belirttiler. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını en aza indirmek için çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir