• DOLAR 33.911
  • EURO 37.588
  • ALTIN 2774.673
  • ...
Hamas'tan Tulkarm'da şehit edilen 3 kişiye ilişkin açıklama! Kassam, Kudüs, El Aksa Şehitleri Tugayları ...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Gültekin -  Hamas, Tulkarm'ın kahraman şehitleri anıyor ve işgalin devam eden suçlarının Filistin halkının direniş iradesini kırmayı başaramayacağını vurguladı.

Hamas, açıklamada, cinayet ve terör makinesi siyonistlere karşı kahramanca yüzleşmeye devam eden El Kassam Tugayları, Kudüs Tugayları, El Aksa Şehitleri Tugayları ve tüm direniş askeri silahlarının kahramanlarını şükranla andıklarına vurgu yaptı.

Hamas konuya dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İslami Direniş Hareketi (Hamas), bu sabah Tulkarm'da kampta başlattığı canice askeri operasyon sırasında faşist işgal ordusunun açtığı ateş sonucu şehit olan üç Tulkarm şehidinin, Arap ve İslam milletimizin ve halk kitlelerimizin yasını tutuyoruz.

İşgalin Batı Şeria şehirlerine ve kamplarına yönelik saldırılarını ve suçlarını yoğunlaştırması, Tulkarm, Cenin, Balata ve diğer kamplarda gerçekleştirdiği sistematik sabotaj ve yıkım operasyonları, faşist açıklamaların ve pozisyonların pratik bir tercümesidir. Halkımıza ve işgal altındaki topraklarımıza karşı suç planlarının devam ettiğini Siyonist aşırılık yanlısı hükümetin liderleri tarafından doğrulanıyor.

Siyonist cinayet ve terör makinesine karşı kahramanca yüzleşmeye devam eden El Kassam Tugayları, Kudüs Tugayları, El Aksa Şehitleri Tugayları ve tüm direniş askeri silahlarının kahramanlarını şükranla anıyoruz. işgalin devam eden saldırganlığını ve halkımızın kanını dökmesini teyit ediyoruz; Direnme iradesini kırmayı başaramayacak, cesur şehitler çağında devrimci gençliğimiz ve kahraman direnişçilerimiz, saldırganlık yenilene ve halkımızın çalınan tüm hakları geri alınana kadar devam edecektir."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir