• DOLAR 34.086
  • EURO 38.11
  • ALTIN 2829.081
  • ...
Hizbullah işgal rejimini vurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Gültekin - Hizbullah, işgal ordusunun Lübnan-Filistin sınırındaki mevzilerine dün bir dizi operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlara ilişkin şu bilgileri verdi:

"1 - İsrail düşman kuvvetlerini izleyip takip ettikten sonra, bir grup askerinin Zarit kışlası yakınlarında hareket ettiği tespit edildiğinde, İslami Direniş Mücahidleri onu top mermileriyle hedef aldı.

2- Bekaa bölgesini hedef alan İsrail düşman saldırısına tepki olarak işgal altındaki Suriye Golan'ındaki Tsnobar lojistik üssünün Katyuşa roketleriyle yaylım ateşiyle hedef alındı.

3 - İsrail düşmanının Beit Lev kasabası başta olmak üzere güneydeki köylere ve güvenli evlere yönelik saldırılarına karşılık olarak Hadab Yaron mevkiinde bir hedef saldırı çemberi ile hedef alınarak doğrudan vuruldu.

4- Hadab Yaron sahası top mermileriyle hedef alındı

5- Kuzey Kolordusu'nun yedek karargahı, Celile Tümeni yedek üssü ve Amiad'daki lojistik depolarına sürüyle ​​hava saldırısı düzenlendi. Komuta merkezlerini, subay ve askerlerinin yerlerini hedef aldılar ve hedeflerini vurdular.

6 - İsrailli düşman kuvvetlerinin Abbasiya bölgesine yapılan takip ve gözetleme sonrasında bir Merkava tankı tespit edildi, bunun üzerine İslami Direniş Mücahidleri onu güdümlü füzeyle hedef aldı ve doğrudan vurdu.

7- İsrail düşmanının kasabada gerçekleştirdiği saldırı ve suikasta tepki olarak Ramim Kışlası (şu anda Golani Tugayı kuvvetlerinin işgal ettiği Phalange liderlik karargâhı), Katyuşa roketleriyle yaylım ateşiyle hedef alındı. 

8- İsrail düşman askerlerinin Miskav Am sahasındaki mevzileri füze silahlarıyla hedef alınarak doğrudan vuruldu.

9-  Malikiye mevkisi top mermileriyle hedef alındı.

10 - Birkat Risha sahasındaki casus ekipmanları uygun silahlarla hedef alınarak doğrudan vuruldu.

11- Zarit Kışlası top mermileriyle hedef alınarak doğrudan vuruldu.

12- Ramot Naftali Basaliya kışlası Katyuşa roketleriyle hedef alınarak doğrudan vuruldu.

13- Zaoura'daki İsrail düşman topçu mevzilerinin füze silahlarıyla hedef alınarak doğrudan isabet sağlandı."

Bu haberler de ilginizi çekebilir