• DOLAR 33.922
  • EURO 37.57
  • ALTIN 2769.753
  • ...
Batman'da çocuklar namaz eğitim programına davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Allah'ın emri gereği kılınan namazın kulluk bilincinin en güzel yolu ve en bariz göstergesi olduğunu belirten Üzümcü, "Yine yüce kitabında mümin kullarının vasıflarını bildiren Rabbimiz, imandan sonra ilk olarak namazı zikrederek namazın hayatımızdaki yerini belirlemiş ve Kur'an'da çok sayıdaki tekrar ile bu manayı te’kit etmiştir." dedi.

Rıdvan Üzümcü

Namazın Müslümanların hayatlarının merkezinde olması gerektiğini vurgulayan Üzümcü, "Namaz ibadetinin hem kendi hayatımızda hem de yeni yetişen neslimizin hayatında hak ettiği yeri bulması adına Kur’an Nesli Platformu Batman Temsilciliği olarak 26 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında 15 günlük namaz eğitim programımızı başlatıyoruz inşallah. Her yıl çok sayıda evladımızın katıldığı bu eğitimi Batman’da imkânlarımızın elverdiği her yerde gerçekleştirecek ve nihayetinde bu eğitimi tamamlayan tüm öğrencilerimizle bir açık alan final etkinliği gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Açıklamasının devamında Üzümcü, "İçerisinde bulunduğumuz şu zamanda, bizleri ve de özellikle çocuklarımızı bekleyen dehşetli tehlikelere karşı en büyük kalkan namazdır bilinciyle, halkımızın bu programa gereken ilgi ve desteği sunmasını temenni ediyor ve özellikle anne ve babaları çocuklarımızın bu programlara katılımını sağlamaları hususunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu vesileyle Kur’an Nesli Platformu olarak bir kez daha 'Hayat Namazla Güzeldir' diyor ve tüm çocuklarımızı namaz eğitimi programımıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir