• DOLAR 33.924
  • EURO 37.561
  • ALTIN 2768.425
  • ...
Kudüs Tugayları'ndan Hizbullah'a mesaj: Zamanı geldi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-      Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugayları Lübnan Hizbullahı'na mesaj gönderdi.

Mesajda şu ifadeler yer aldı;

Bismillahirrahmanirrahim,

“Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onlara azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size zafer versin ve mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın.” (Tevbe – 14)

Lübnan İslami Direnişi’ndeki sevgili mücahid kardeşlerimiz; Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun.

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’a selam olsun, şehitlere ve gazilere selam olsun, dağlar gibi sarsılmaz ve sağlam mücahidlere selam olsun; dağlar yerinden oynar ama onların ayakları yerinde sabit kalır.

Ey aziz kardeşlerimiz!
Vallahi sizler en iyi kardeşler, en iyi destekçiler, en vefalı adamlar ve en sadık ve samimi direnişçilersiniz. On aydan fazla bir süredir cihadınızı, sabrınızı ve sizinle yüzleşmekten korkan bu düşmanla savaşmak için en azizlerinizi adadığınızı izliyoruz.

Gazze’nin çamurunda saplanan, Siyonist subay ve askerlerin başını döndüren mücahitlerimizin saldırı ve pusularından kaçmak ve kurtulmak için her gün liderlerine yalvaran bu ahmak ve yenilmiş düşman, sizinle nasıl yüzleşebilir ve sizinle nasıl savaşabilir?

Ey aziz kardeşlerimiz!
Gazze’nin kalbinden, savaşın merkezinden, çatışmaların tozlarından, sabırlı, metanetli ve cesur mücahid halkımızın acılarının ortasından, ümmetin tarihindeki dönüm noktası olan ve uzak ile yakının ihanetine tanıklık ettiğimiz bu anlarda sizlere bu sözleri gönderiyoruz.

Bu korkmuş düşman, Gazze sokaklarında ve caddelerinde, Sayın Genel Sekreter Hasan Nasrallah’ın da belirttiği gibi, örümcek ağından daha zayıf bir durumda, bugün parmak uçlarında durmakta; günlerin, gecelerin ve savaşın getirdiği acı verici korku ve bekleyişle sarmalanmış durumdadır.

Görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizden eminiz. İslami İran’dan Arap Suriye’sine, onurlu Irak’a, İslam ve Arap tarihine Filistin’e ve davasına aidiyetin en güzel anlamlarını kan ve barutla kazıyan sevgili Yemen’e kadar Direniş Ekseni’ndeki diğer kardeşlerimizle birlikte Allah’ın yardımıyla gücünüzün ve cihadınızın büyük etkisini göreceğiz.

Ey kahraman mücahidler! Bugün, Hayber Kapısı’nı bir kez daha fethetme yolunda ilerlemenin ve İsrail’in ortadan kalkması için çalışmanın zamanı geldi.

Son olarak: Ey bizimle Aksa Tufanı’nda savaşan, sabrımızı ve onurumuzu paylaşanlar! Size şunu söylüyoruz: Zafer yakındır. Bunu cesur Gazze’deki ve yiğit Batı Şeria’daki kahraman mücahidlerimizin fedakarlık bereketiyle gördük. Zafere ve sevgili Filistin’in tüm topraklarının ve kutsallarının özgürlüğüne kavuşmasına kadar sabredin.

Bu haberler de ilginizi çekebilir