• DOLAR 33.989
  • EURO 37.547
  • ALTIN 2749.327
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyaretleri kapsamında Gercüş ilçesini ziyaret etti.

Burada esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Çiftçi, daha sonra Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş’ı makamında ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini iletti.

Gercüş esnafını ziyaret ettiklerini belirten Çiftçi, "İstek talep ve şikayetlerini dinledik. Market sektöründe bulunan yerel esnafımız ulusal marketlerin yerel marketleri çok sıkıntıya koyduklarını çalışma saatlerinin düzeltilmesi ve pazar günlerini kapalı olmalarıyla beraber belirli bir kota konulmasını talep ettiler. Berber sektöründeki esnafımız ise haftanın bir günü tatil günleri olarak öncesinden de zaten salı günü kapattıklarını, bu sistemin bozulmadan tekrar salı gününe alınmasını talep ettiler. Oto bakım ve tamirci esnafımızda ilçemizde küçük sanayi sitesi yapılması talebinde bulundular." dedi.

Açıklamasının devamında Çiftçi, "Esnaf ziyaretlerimiz sonrasında da Gercüş Kaymakamımız Sayın Muhammed Öztaş’ı makamında ziyaret ederek esnafımızın tüm talep ve sorunlarını kendilerine ileterek esnafımızın sorunlarının giderilmesini istedik. Küçük sanayi sitesi için de Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ın bu konu hakkında bahsettiğini ve yapılması için girişimde bulunacağını ifade etti. Biz de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak küçük sanayi sitesi ve esnafımızın sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)