• DOLAR 34.003
  • EURO 38.076
  • ALTIN 2829.515
  • ...
Umut Kervanı Bingöl'de kırtasiye yardımı çağrısı yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dernek adına açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Bingöl Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, kırtasiye malzeme fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek, buna bağlı olarak ihtiyaç sahibi aile başvuru sayılarında artış olduğunu söyledi.

Gönül, kırtasiye paketinde bir öğrenci için okul başlangıcında olması gereken her şeyin bulunduğunun altını çizerek kırtasiye paketi bedelinin 1.000 TL olduğunu söyledi. İmkânlarının kısıtlı olduğunu belirten Gönül, hayırseverlerden destek istedi

"Kırtasiye paketi bin TL"

Kırtasiye paketinde bir öğrenci için okul başlangıcında olması gereken her şeyin olduğunu belirten Gönül, kırtasiye paketi bedelinin 1.000 TL olduğunu ifade ederek, "İmkanlarımız kısıtlı ve başvuru sayıları çok fazla. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

"Bu yıl imkânlarımız kısıtlı, biraz da ekonomik sebeplerden dolayı başvuruda bulunan ailelerin sayısı gittikçe çoğalmaktadır"

Ekonomik koşullar nedeniyle başvurularda artış olduğunu kaydeden Gönül, "Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz kırtasiye yardımlarımızı inşallah 2024-2025 yılı eğitim öğretim sezonunda da öğrencilerimize ve muhtaç olan ailelerimize dağıtımımızı yapacağız. Bu yıl imkânlarımız kısıtlı. Biraz da ekonomik sebeplerden dolayı başvuruda bulunan ailelerin sayısı gittikçe çoğalmaktadır. Öğrencilerimiz; kırtasiyeye yönelik kalem, defter silgi şeklinde isteklerini sıralamaktalar. Bizler de Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak hayırsever kardeşlerimizden bağışlarımızı aldık. Cenab-ı Allah nasip ederse en kısa sürede bu ailelerimizin çocuklarına bu kırtasiye yardımlarımızı ulaştıracağız" diye konuştu.

"Katkı sunmak isteyen herkesi davet ediyoruz"

Gönül, "Kırtasiye paketimiz 1.000 TL’dir. Bir öğrencimize, okula başlarken lazım olacak her malzeme bu paketin içinde yer almaktadır. Kırtasiye paketi içerisinde; okul çantası, okul defteri, suluk, boya çeşitleri gibi kırtasiye malzemeleri bulunmaktadır. Katkı sunmak isteyen herkesi davet ediyoruz. Küçük büyük demeden bir kalem, bir silgi de olsa katkılarınızı bekliyoruz. Allah razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)                                                                                                                                                                                



Bu haberler de ilginizi çekebilir