• DOLAR 33.979
  • EURO 37.531
  • ALTIN 2748.163
  • ...
Hizbullah Netanyahu için İHA gönderdi! Netanyahu evinde miydi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-    Hayom'un haberine göre Sezariye kıyılarında devriye gezen siyonistler  civarda şüpheli bir İHA'nın  uçtuğunu bildirdi. Yetkililer başlangıçta bunun Hizbullah tarafından fırlatılan bir keşif uçağı olabileceğinden şüphelendiler ve habere göre muhtemelen Netanyahu'nun sahil ikametgahının  görüntülerini yakalamaya çalışıyordu.

Geminin radar sistemi kimliği belirsiz uçağı tespit etti, ancak diğer izleme ekipmanları varlığını doğrulayamadı. Buna karşılık, İsrail Hava Kuvvetleri bölgeye savaş uçakları gönderdi, ancak bu uçaklar da herhangi bir drone bulamadı. Kaynaklar, Netanyahu'nun  olay sırasında ikametgahta olmadığını doğruladı. 

Tahminlere  göre  İHA siyonist rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Kayseriye kıyısındaki evini fotoğraflamak amacıyla fırlatıldı. 

Siyonist  yedek Tuğgeneral Zvika Haimovich, ‘İHA’lar savaşı’ olarak adlandırdığı  duruma karşı bir çözüm bulmak için acil ve hızlı adımlar atılması gerektiğini belirterek, “Açıkça söylemek gerekirse, Hizbullah İHA’lar dünyasında çok büyük bir güç. Bunu günlük olarak görüyoruz. Bu saldırılar Hizbullah'ın sahip olduğu İHA’ların miktarını, büyüklüğünü ve kapasitesini yansıtıyor. Gerçek şu ki, böyle bir İHA’lar savaşı ile yüzleşmeye hazır değildik. Hizbullah, bizi bu hazırlıksız halimizde İHA’larla bizi şaşırttı” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir