• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
HÜDA PAR Nusaybin teşkilatından esnaf odaların ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Hür Dava Partisi Nusaybin ilçe teşkilatı Başkanı Halil Talayhan ve ilçe idare kurulu üyelerinden bir heyet Nusaybin Sulama Birliği`ni ve Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi`ni ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini Birlik Başkanı Nizar Aslan karşıladı.
 
Yeni binalarına taşınmaları vesilesiyle hayırlı olsun dileklerinde bulunan Halil Talayhan, Nusaybin ilçesinin bulunduğu durum, sivil toplum kuruluşlarının sorunlarının çözümü ve yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başarı dileklerini ileterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip bunun devamını beklediklerini ifade eden Birlik başkanı Nizar Aslan, sivil toplum kuruluşu olarak halka hizmet yönünde üzerlerine düşeni her zaman yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.
 
Daha sonra Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi`ni ziyaret eden HÜDA PAR heyetini Kooperatif başkanı Zeynel Tunçalan karşıladı.
 
Görüşmede Nusaybin esnafının sorunları ve çözüme yönelik görüşler dile getirildi. Kepenk kapatmalarda esnafın mağduriyeti, ilçenin diğer sorunları ve yaklaşmakta olan yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 
İlçe başkanı Talayhan, halka hizmet konusunda üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmeye çalışacaklarını ve bu konuda sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içinde olacaklarını dile getirdi.
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odasını da ziyaret eden HÜDA PAR heyetini, Oda Başkanı Abdulğani Bilge karşıladı.
 
Görüşmede STK`ların ve siyasi partilerin Nusaybin`e hizmet yönünde üzerlerine düşeni yerine getirmeleri ve halkın beklentilerine cevap vermeleri, Qamışlo-Nusaybin arasında örülen duvar ve bu yöndeki tepkiler ile Rojava`da süren iç savaşla halkın bu yöndeki mağduriyeti dile getirildi.
 
Oda Başkanı Bilge HÜDA PAR`ın örülen duvar konusundaki duyarlılığının memnuniyet verici olduğunu belirterek, halkımızın yaşadığı problemlerin çözümünde birlik ve beraberliğin gerekli olduğunu söyledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir