• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Hizbullah, operasyonları paylaştı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ammar Kızılçınar

Hizbullah (İslami direniş) yaptığı açıklamada:

"İslami Direniş mücahitleri, Çarşamba sabahı saat 08:35'te Metulla mevkiindeki casus ekipmanlarını uygun silahlarla hedef alarak doğrudan vurmuş ve imha edilmelerine yol açmıştır.

Saat 10:10'da İslami Direniş'in mücahitleri, Horsh Shatula'da toplanan siyonist düşman askerlerini roketlerle hedef aldı.

Sabah saat 10:50'de İslami Direniş'in mücahitleri El Bağdadi'nin bölgesini roketlerle hedef aldı.

Saat 11:40'ta direnişin mücahitleri, işgal altındaki Lübnan Şeb'a çiftliklerindeki Zebdin kışlasını roketlerle hedef aldı.

Saat 11:50'de İslami Direniş'in mücahitleri işgal altındaki Lübnan'ın Kafr Shuba tepelerindeki Ramtha bölgesini roketlerle hedef aldı.

Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkımızı desteklemek ve onların cesur ve onurlu direnişini desteklemek için, İslami Direniş'in mücahitleri, kuzey Abiram'da yeni bir düşman askeri topluluğuna saldıran ve hedeflerini isabetli bir şekilde vuran yürüyüş filolarıyla bir hava saldırısı başlattı.

İslami Direniş'in mücahitleri, düşmanın özellikle Abbasia kasabasındaki sağlam güney köylerine ve güvenli evlere yönelik saldırılarına ve oradaki sivillerin yaralanmasına yanıt olarak Kiryat Shmona yerleşimini Katyuşa roketleriyle bombaladı." 

Bu haberler de ilginizi çekebilir