• DOLAR 34.019
  • EURO 38.043
  • ALTIN 2831.263
  • ...
Katil Katz'dan Ürdün'e çağrı: İran Devrim Muhafızları...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Batı Şeria'daki Cenin Mülteci kampının boşaltılması çağrısında bulunan siyonist rejimin sözde Dışişleri Bakanı Israel Katz'dan İran'ı hedef alan yeni bir açıklama geldi.

Siyonist Katz açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

İran'ın, İsrail'in yoğun nüfuslu merkezlerine karşı yeni bir doğu terör cephesi kurma çabaları ciddi ve tehlikeli bir durum yaratıyor.

İran Devrim Muhafızları birlikleri, rejimi istikrarsızlaştırmak amacıyla Lübnan'daki Hamas militanlarıyla işbirliği yaparak Ürdün'e silah ve para kaçırıyor.

Ürdün'den kaçırılan bu silahlar daha sonra doğu sınırından Yahudiye ve Samiriye'ye, özellikle de mülteci kamplarına  gönderiliyor. Amaçları, Gazze, Lübnan ve diğer bölgelerde yaptıkları gibi, Tel Aviv ve İsrail'in kalabalık nüfus merkezlerini hedef alan İran yanlısı bir İslamcı  cephe yaratmak.

İran'ın şeytan ekseni bugün, vekilleri aracılığıyla Yahudiye ve Samiriye'deki mülteci kamplarını etkin bir şekilde kontrol ediyor ve Filistin Yönetimi'nin harekete geçmesini engelliyor.

Cenin mülteci kampı gibi terör yuvalarını ele alıp, kamptaki terör altyapısını çökertmek için kapsamlı bir operasyonel kampanya yürütmeliyiz.

İran'ın şer ekseninin yayılmasını durdurmak, İsrail'in, bölgedeki birçok devletin ve tüm özgür dünyanın ortak çıkarıdır.

Aynı zamanda, Ürdün rejimini ve İsrail Devleti'ni tehdit eden Ürdün'den İsrail'e silah kaçakçılığının önlenmesi için Ürdün sınırına doğu bariyerinin inşası hızlandırılmalıdır.''

Bu haberler de ilginizi çekebilir