• DOLAR 34.157
  • EURO 38.04
  • ALTIN 2885.217
  • ...
AK Parti MYK toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-  AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.

Toplantıda; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan sunum yapacak.

Toplantıda, yeni anayasa çalışmaları, sosyal medya uygulamalarına erişim engeli ile geçtiğimiz günlerde Meclis'ten geçen ve yönetmeliği henüz yayımlanmayan sahipsiz hayvanlar kanunu ve barınak sorununun da gündeme gelmesi bekleniyor. Öte yandan Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığı "7 Bölge 7 Bin Cemre" projesi hakkında bilgilendirme yapacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın sunumunda Türkiye'nin, Uluslararası Adalet Divanında (UAD) İsrail aleyhindeki soykırım davasına müdahillik bildiriminde bulunmasıyla ilgili detayların yer alması bekleniyor. Toplantıda, Gezi Parkı tutukluları Can Atalay ve Osman Kavala meselesinin de gündeme gelmesi bekleniyor. Muhalefetin 16 Ağustos'ta Atalay için Meclisi olağanüstü toplantıya çağırması konusu da ele alınacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir