• DOLAR 34.072
  • EURO 38.101
  • ALTIN 2834.185
  • ...
İşgal ordusu, Al Jazeera’nin muhabirini hedef göstermeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adraee, sosyal medya platformu X’teki hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Hamas ile İslami Cihad hareketlerinin mensuplarının Gazze Şeridi’ndeki okullarda saklandığını iddia ederek, Al Jazeera Muhabiri Şerifi’i de bunların üstünü örtmekle suçladı.

Şerif’in X’teki hesabından bazı paylaşımlarını da açıklamasına ekleyen Adraee, Şerif’in "tiyatro çeviren biri olduğunu" savundu.

Adraee, siyonist rejimin dün sabah namazında düzenlediği hava saldırısıyla en az 100 kişiyi katlettiği Gazze’deki Et-Tabiin Okulu’na işaret ederek, Şerif’in burada yaptığı yayınların "bir tiyatro gösterisi" olduğunu ifade etti.

Al Jazeera’nin, siyonist rejimin Gazze'deki muhabiri Enes eş-Şerif ve ekibine yönelik kışkırtmasını kınayan açıklamasıyla da alay eden Adraee, bir kez daha gazeteci Şerif’i hedef gösterdi.

Katar merkezli Al Jazeera televizyonu dün yaptığı yazılı açıklamada, işgal rejimi sözde Ordu Sözcüsü Adraee’nin Şerif’e yönelik kışkırtmasını kınayarak, bu açıklamasının sadece Şerif’in karakterine ve dürüstlüğüne yönelik bir saldırı değil, aynı zamanda gerçeği bastırmak ve Gazze'deki olayları cesurca aktaran basın mensuplarını susturmaya yönelik açık bir girişim olduğunu belirtmişti.

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir