• DOLAR 34.035
  • EURO 37.937
  • ALTIN 2825.4
  • ...
Umut Kervanı Vakfı'nın "Huzura Adım Projesi" kampanyası devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evlilik çağına gelen gençlerin evlenmesinin önündeki maddi engelleri bir nebze de olsa kaldırmak amacıyla çalışma başlatan Umut Kervanı Vakfı, hazırladığı "Huzura Adım Projesi" ile 100 gencin evlilik masrafını karşılamayı hedefliyor.

İl il gezerek projenin detaylarını anlatan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, Bursa’da çeşitli ziyaretler yaparak istişarelerde bulunacak.

Ülkenin çeşitli şehirlerini zaman zaman ziyaret ettiklerini ifade eden Elibüyük, "Oradaki hem hayırseverlerimizle bir araya geliyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Hem de Umut Kervan İnsani Yardım Vakfı'mızın temsilcileriyle yönetim kuruluyla bir araya gelip çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Bugün Bursa'ya geliş gayemiz de bu çerçevede. İnşallah bugün iş adamlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, hayırseverlerimizi ve buradaki yönetimdeki kardeşlerle bir araya geleceğiz." dedi.

"Sosyal sorumluluk projesi kapsamında huzura adım projesi başlattık"

Elibüyük, "Hem var olan, devam eden projelerimize destek isteyeceğiz hem de yapmış olduğumuz çalışmaları değerlendirme imkanı bulacağız. Malumunuz olduğu üzere özellikle son 3-5 yıldır ciddi anlamda ağır bir şekilde ekonominin gençlerimizi nasıl ezdiğini, yükünü nasıl çok ağır fazlasıyla hissettirdiği bir süreçten geçiyoruz. O yüzden de ekonominin bu kadar dar boğazdan geçtiği evliliğin çok zorlaştığı bir zaman diliminde bizler de vakıf olarak, sosyal sorumluluk projesi kapsamında huzura adım projesi başlattık." diye belirtti.

"2024 yılında 100 tane gencin evliliklerine katkı sunacağız"

2024 yılında 100 tane gencin evliliklerine katkı sunmak için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Elibüyük, "Evliliklerini kolaylaştırma adı altında bu çalışmayı yürütüyoruz. Bunun için iş adamlarımızla bir araya geliyoruz. Oradaki diğer kanaat önderlerimizle, bu meseleler üzerine ve diğer çalışmalarımız hakkında bir değerlendirme imkanı,  fikir alışverişi, istişare babında çalışmalarımızı yürütüyoruz." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir