• DOLAR 34.105
  • EURO 37.696
  • ALTIN 2746.49
  • ...
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et ve gıda kolisi dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, temmuz ayında da yardımlarına devam etti.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesi gören Umut Kervanı, her ay düzenli olarak yanlarında kayıtlı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere temmuz ayında da yardımlarını ulaştırdı.

Umut Kervanı Mersin Derneği Başkanı Ömer Ramazan Soy, temmuz ayında gerçekleştirdikleri yardımlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Soykırımın devam ettiği Gazze'nin yanı sıra Yemen ve Afganistan gibi birçok ülkeye yardım ulaştırdıklarının altını çizen Soy, temmuz ayı içerisinde Mersin'de de onlarca aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulunduklarını kaydetti.

Soy, konuya ilişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler Umut Kervanı ailesi olarak var gücümüzle Gazze'ye, Yemen'e, Afganistan'a ve dünyanın değişik mazlum coğrafyalarına yardım götürmekle beraber kendi ülkemiz insanlarını da unutmuş değiliz. Yanı başımızda memleketimizin insanını her daim yaptığımız çalışmalarda hatırlıyor ve hatırlatıyoruz. Bu şiar ve düşüncelerle Mersin'de de temmuz ayında onlarca aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulunduk. Bu yardımlarda emeği geçen katkıda bulunan bütün hayırseverlerimizden Allah razı olsun, Rabbim mekanlarını cennet, makamlarını âli eylesin." (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir