• DOLAR 32.588
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2459.205
  • ...
Hacılar mevlitle karşılandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Rumelililer Derneği`nin Hacdan gelen dernek üyeleri için düzenlediği mevlit programına katıldı. Mimar Sinan Mahallesi`ndeki dernek merkezinde gerçekleştirilen mevlide Göksu`nun yanı sıra; İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, ve çok sayıda dernek üyesi vatandaş katıldı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hacdan geldikten sonra kardeşlerimiz, umuyorum ki Hac tesirini bizlere etmiş oldukları dua ile de hissettireceklerdir. Rumeli Derneğimiz Hacca gidenleri uğurladı, şimdi de Hacdan gelenleri karşılıyor. Bu bir gelenek oldu, inşallah devam eder. Gitmeyen kardeşlerimize de Allah nasip etsin" dedi.

Muharrem ayının faziletine dikkat çeken Göksu, "Bu vesileyle Muharrem`inizi tebrik ediyorum ama bir vesileyle de Muharrem`in yasını tutanların yasına katılıyorum" ifadelerine yer verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan da, Hacdan gelenlerin Hac ziyaretlerinin kabul olmasını temenni ederek, Hacca gidemeyenlere de bu kutsal görevi yerine getirmelerinin nasip olmasını diledi. Program, konuşmaların ardından okunan mevlit ve dualarla devam etti. Programın sonunda Hacılar, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu`ya Hacdan getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. ( İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir