• DOLAR 34.107
  • EURO 37.699
  • ALTIN 2746.52
  • ...
Bitlis’te yaz Kur'an kursları arası bilgi yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis’te kent genelinde yaz Kur’an kursları devam ediyor. Öğrenciler kurslarda hem öğreniyor hem de eğleniyor.

16 Ağustosa kadar devam edecek olan kurslarda öğrencilerin aldığı dini eğitimin pekiştirilmesi amacıyla Bitlis İl Müftülüğü tarafından Merkez Hacı Hikmet Kiler Camii'nde ödüllü bilgiler yarışması düzenlendi.

Farklı yaş kategorisinde yarışmada dereceye giren öğrencilere Hacı Hikmet Kiler Vakfı tarafından ödül verilecek.

Yarışmaya toplam 145 öğrencinin katılım sağladığını belirten Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, 16 Ağustos tarihine kadar yaz Kur'an kurslarının devam edeceğini belirtti.

Geylani, "Bugün dini bilgiler yarışması yapmak üzere öğrencilerimiz sınava katılıyor. Hacı Hikmet Kiler Vakfı tarafından ödüller verilecek. 7 ile 12 yaş arasında katılanlar 74 kişi, 13 ile 22 yaşları arasında katılanlar da 71 kişi olmak üzere, toplam 145 öğrencimiz katılıyor. İnşallah çok güzel bilgiler öğrenildi. Hem Kur’an-ı Kerim hem Siyer-i Nebi, ahlak ve temel dini bilgiler bu kurs döneminde verildi. Bütün hocalarımıza çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah dinimizin bu güzellikleri öğrendikten sonra da milletimize, memleketimize ve alemi İslam’a çok güzel nesiller yetişecek. Vakfımıza da çok çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz." diye konuştu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir