• DOLAR 34.092
  • EURO 37.687
  • ALTIN 2742.907
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan Yahya Sinwar'a tebrik mesajı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜSEYİN GİZLİ

HAMAS tarafından dün yapılan açıklamada, HAMAS'ın yeni liderinin Yahya Sinwar olduğu duyuruldu. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hamas'ın yeni lideri olan Yahya Sinwar için tebrik mesajı yayınladı.

Yapıcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Filistin İslamî Direniş Hareketi HAMAS, geçtiğimiz hafta şehid edilen İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar'ın seçildiğini duyurdu.

HAMAS'ın aldığı bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyor, Sayın Yahya Sinwar'ı tebrik ediyorum.

Mücadele tarihleri boyunca her bir lideri şehadete kavuştukça bağrından çıkardığı yeni liderlerin komutasında mücadeleyi yükselten İslamî Direniş Hareketi HAMAS, istikametten şaşmadan, daha güçlü bir şekilde zafere doğru yürüyecektir inşaallah. Akıtılan kan ve gözyaşlarının en yakın zamanda dinmesini, kutlu bir zaferle mazlumların sürur bulmasını Aziz olan Allah'tan diliyor, Filistinli kardeşlerimizin destansı direnişlerini selamlıyorum. Mescid-i Aksa'nın ve Filistin topraklarının hürriyeti için bir asırdır işgal, katliam ve soykırıma karşı izzetlice direnen kardeşlerimize muvaffakiyet, yakın ve kesin bir zafer diliyorum."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir