• DOLAR 34.099
  • EURO 38.097
  • ALTIN 2834.991
  • ...
Sınırda tansiyon yükseliyor! Askeri üsse  İHA saldırısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Siyonist işgal rejiminin Lübnan'ın Mifdun kasabasına düzenlediği saldırıda 4 Hizbullah savaşçısının şehit olduğu açıklanmıştı. Lübnan kaynakları şehit sayısının 5'e yükseldiğini açıkladı.

Lübnan'da gerçekleştirilen saldırının ardından  Hizbullah'tan işgal altındaki bölgelere füze saldırısı başladı. Batı Celile'deki bir çok yerleşimde sirenler çalıyor. 

Öte yandan  bomba yüklü İHA'ların  Nehariya'da bir araç ve askeri üssün üzerine düşerek yaralanmalara neden olduğu belirtildi.  Saldırıda birisi ağır olmak üzere 2 kişinin yaralandığı açıklandı. Bölgede yeni bir İHA saldırısı şüphesi nedeniyle sirenler çalıyor. 

Hizbullah saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, ''İsrail düşmanının Abba kasabasında gerçekleştirdiği saldırı ve suikasta yanıt olarak, İslami Direniş Mücahidleri 6 Ağustos 2024 Salı günü, işgal altındaki Akka'nın kuzeyindeki "Şaraga" kışlasındaki Golani Tugayı karargahına ve Egoz Birimi 621'in karargahına bir saldırı İHA’sı filosuyla hava saldırısı başlattı. Hedefler isabetli bir şekilde vuruldu ve doğrulanmış kayıplara neden oldu.'' denildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir