• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
İş Konseyi, Başbakan ziyareti öncesi olağanüstü toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi Diyarbakır'da 18 kurumun oluşturduğu Diyarbakır İş Konseyi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda, olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO), Diyarbakır Ticaret Borsası(DTB), Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği(DESOB), Doğu ve Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Dernekler Federasyonu(DOGÜNSİFED) gibi bir çok derneğin aralarında yer aldığı 18 kurumun başkan ve yöneticileri bir araya geldi.

Bir araya gelen dernek başkan ve yöneticilerinin katıldığı olağanüstü toplantıda, Diyarbakır'ın çeşitli sorunları ele alındı.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Diyarbakır İş Konseyi Dönem Sözcüsü Ahmet Sayar Toplantı ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Diyarbakır başta olmak üzere, bölgenin ekonomik ve toplumsal sorunları ile ilgili toplandıklarını belirten Sayar, "Diyarbakır'ın iş çevreleri olarak, güncel sorunlarımızı raporlaştırarak sayın Başbakan'a sunacağız. Raporun içeriğini de daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Diyarbakır İş Konseyi'nin hazırladığı Raporda, çözüm süreci başta olmak üzere kentin sosyo ekonomik alt yapısını ilgilendiren ve acil çözüm bekleyen konuların yer alması bekleniyor. (Hüseyin Yalçın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir