• DOLAR 34.047
  • EURO 37.954
  • ALTIN 2826.334
  • ...
Gazze'de geceden bu yana 30 kişi şehit edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yerel medya, işgal savaş uçaklarının Gazze şehrinin güneydoğusunda Zeytun Mahallesi'ndeki Kuveyt Kavşağı'nın kuzeyindeki Selahaddin Caddesi üzerinde bir aracı bombalaması sonucu 3 kişinin şehit olduğunu bildirdi.

Ayrıca işgal savaş uçaklarının Gazze şehrinin doğusundaki El Şucaiye Mahallesi'nde bir grubu hedef alması sonucu 2 kişinin şehit olduğu, diğerlerinin de yaralandığı ifade edildi.

İşgale ait bir İHA'nın Gazze şehrinin doğusundaki El-Şaaf Mahallesi'nde bir grubu bombaladığı, bu saldırıda da en az 3 kişinin şehit olduğu belirtildi.

Sağlık kaynakları, işgalcilerin geceden bu yana sürdürdüğü saldırılarda en az 30 kişinin şehit olduğunu, onlarca kişinin de yaralandığını belirtti.

İşgal ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim 2023'ten bu yana kara, hava ve deniz yoluyla sürdürdüğü soykırımda, çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 39 bin 583'ten fazla kişi şehit oldu, 91 bin 398'den fazla kişi de yaralandı. Binlerce mağdur da halen enkaz altında ve yollarda ancak ekipler onlara ulaşamıyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir