• DOLAR 34.116
  • EURO 37.896
  • ALTIN 2800.403
  • ...
Türkiye’deki siyonist seviciler ve soykırım destekçileri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ - Mesud Pezeşkiyan'ın yemin törenine katılmak için Tahran’da bulunan HAMAS lideri İsmail Heniyye gece kaldığı konuta yapılan kalleş saldırı sonrası şehit olmuştu. Heniyye’nin şehadeti tüm dünyada tepki ile karşılanırken siyonistler ve onların aparatı olan taraflar ise Heniyye’nin şehadetine sevindi.

Yine Halk Tv yine siyonist seviciler!

HAMAS’a “terör örgütü” diyen ve soykırımın suçlusu olarak HAMAS’ı gören CHP’nin yayın organı olan Halk TV yine siyonist sevicilerin yuvalandığı bir konuma evrilmiş durumda. İsmail Heniyye’nin şehadeti sonrası HALK TV’de yapılan bir programa katılan Cem Toker isimli şahıs, hadsiz açıklamalarda bulundu. "İsrail'e kafa tutan Arap liderler yaradanlarıyla buluştu, hepsinin icabına bakıldı" diyen Toker'in açıklamalarından sonra stüdyodan gülüşme sesleri gelirken konuklardan kimse Toker'in hadsiz açıklamalarına itiraz etmedi. Halk TV Heniyye’nin şehadetinin hemen akabinde yaptığı programda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işgalcilere yönelik söylediği sözlere atıf yaparak “İsrail bir gece ansızın nasıl geldi” başlığını atarak siyonistlere olan amansız desteğini yineledi.

Ulusal yas ırkçı ve Kemalist kesimleri rahatsız etti

Heniyye’nin şehadeti sonrası Türkiye’de uygulanan bir günlük ulusal yas kararı ırkçı ve Kemalist kesimi zıvanadan çıkardı. Başta ırkçı Zafer Partisi olmak üzere, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Kemalist çevrelerin çoğu “bizene Filistin davasından, bizene soykırımdan” dercesine kinlerini ortaya döktüler. Demokrat Parti GİK üyesi İlay Aksoy, Heniyye ile ilgili siyonistlerin yıllarca söylediği ancak kimsenin inanmadığı iftiraları atarak “Bu yas Türkiye için bir utançtır!” dedi ancak kendisi bir halkın lideri olan ve ömrünü inandığı davasına adayarak bu uğurda canını veren bir kişiye iftira atarken utanmadı!

İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu ise “Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez.” Diyerek kararı tepki gösterdi. Sanki bu kararı alınmasını kimse istemiyormuş da Cumhurbaşkanı kendisi karar verip almış. Hâlbuki bu karar Filistin davasına inanmış milyonlarca Türkiye vatandaşının ortak talebiydi. Nitekim kararın alınmasından bir gün önce sosyal medya üzerinden başlatılan #UlusalYasİlanEdilsin hash tagı Türkiye ve dünya gündemine girmişti.

Türkiye’de iç karılık çıkarmak için görevlendirilen ve mülteci karşıtlığı yaparak pirim elde etmeye çalışan ırkçı Zafer Partisi ise soykırımcı Siyonistlere en üst perdeden destek çıkarak ulusal yas kararını sert bir şekilde eleştirdi.  “Bu yas bir grup fanatik İhvancı AKP’li üst düzey yöneticinin yasıdır.” diyen ırkçı Zafer Partisi “Müslüman Kardeşler örgütü, hesapsız saldırısıyla fanatik Netanyahu hükümetine Gazze‘yi yok etme fırsatını vermiştir.” diyerek soykırım suçlusu olarak HAMAS’ı gösterip siyonistleri aklamaya çalıştı.

Ülkemizde siyonistlere ve onların soykırımına bu denli arka çıkan ve gözlerimizin içine baka baka hadsiz açıklamalarda bulunan bu kadar insanın ve kurumun olması üzüntü verici olsa da insanlık vicdanını ayakta tutmaya çalışan, Filistin davasına inanan ve siyonistlerin soykırımına karşı duran milyonların varlığı bizleri umutlandırıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir