• DOLAR 34.027
  • EURO 37.756
  • ALTIN 2730.995
  • ...
Katil Netanyahu suikastlere ilişkin konuştu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ - Katil Netanyahu'nun açıklamarından öne çıkanlar şöyle: "Dün Hizbullah'ın genelkurmay başkanını ortadan kaldırdık. Geçtiğimiz günlerde 3 cephede saldırı başlattık. Fuad Şükr Hizbullah'taki hassas füzelerden sorumluydu. İsrail'e zarar veren herkesle hesaplaşacağız. zor günler bizi bekliyor.

Savaşın başından beri bunun, İran'ın başımıza örmek istediği belaya bir karşı bir varoluş savaşı olduğunu açıkça ifade ettim. 3 ana silahtan bahsettim: Hamas, Hizbullah ve Husiler. Oklar her birine isabet ediyor.

Muhammed Daif'a saldırdık, yaklaşık iki hafta önce Husilere saldırdık, dün de Hizbullah Genelkurmay Başkanı'na saldırdık. Üç farklı cephede doğru hedefleme için IDF'ye ve Shin Bet'e derin takdirlerimi ifade etmek isterim. Saldırıda Mecdal Şems'teki çocukların öldürülmesinden doğrudan sorumlu olan Nasrallah'ın yardımcısını ortadan kaldırdık. Savaşın 9 ayı boyunca kuzeyde yaşayanlara yönelik amansız saldırının sorumlusu oydu.

Savaşı bitirme baskılarına boyun eğseydik, Hamas'ın liderlerini ortadan kaldıramazdık, Hamas'ın oksijeni olan Selahaddin eksenini ele geçiremezdik ve savaşın sona ermesinin koşullarını yaratamazdık. Hem kaçırılanların hepsini geri veriyoruz hem de savaşın hedeflerine ulaşıyoruz"

Bu haberler de ilginizi çekebilir