• DOLAR 34.109
  • EURO 38.062
  • ALTIN 2840.603
  • ...
Hizbullah: Mücahitlerin kararlılığı daha da artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Lübnan Hizbullah Hareketi, Hamas lideri İsmail Heniyye'nin şehit edilmesi dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.

Hizbullah'tan yapılan açıklamada şöyle denildi;

Mücahid, mazlum ve kahraman Filistin halkına, İslami Direniş Hareketi Hamas’taki şerefli kardeşlerimize, Filistinli aziz tüm direniş gruplarına, Arap halklarımıza ve mücahit, direnişçi, özgür ve şerefli herkese, büyük ve sadık lider değerli kardeşimiz, Hamas Siyasi Büro Başkanı Sayın İsmail Heniyye’nin şehadeti münasebetiyle en içten taziyelerimizi sunuyoruz.

Bilhassa Kudüs ve Filistin’i özgürleştirme yolunda kadın ve erkeklerinden onlarca şehit vermiş olan onurlu ve fedakâr ailesine başsağlığı diliyor, Yüce Allah’tan kendilerine sabır ve teselli, dünya ve ahirette güzel mükâfatlar ihsan buyurmasını niyaz ediyoruz.

Şehid lider Sayın İsmail Heniyye, ABD’nin hegemonik projesinin ve Siyonist işgalin önünde cesaretle duran, inandıkları dava uğruna şehadete hazır, kanlarını omuzlarında taşıyan ve yol boyunca bu şehadeti hep bekleyen çağımızın büyük direniş liderlerinden biriydi.

Lider Heniyye’nin  şehadeti, direniş alanlarındaki mücahitlerin kararlılığını ve ısrarını artıracak, cihad yolunda devam etme azimlerini güçlendirecektir. Bu şehadet, kadınlar ve çocukları katleden, Gazze’de soykırım uygulayan, Filistin topraklarını ve ümmetin kutsallarını işgal eden Siyonist düşmana karşı mücadelelerinde azimlerini daha da artıracaktır.

Hizbullah olarak bizler, bu büyük liderin kaybından duyduğumuz acıyı, düşmanın işlediği cinayetlerden duyduğumuz öfkeyi, hareketlerimizdeki halkların liderlerini ve mücahitlerini şehadete götürmelerinden duyduğumuz gururu ve sadık mücahit kulları için ilahi zafer vaadine duyduğumuz güveni paylaşıyoruz.

Allah’tan bu büyük ve değerli şehit liderimizi şehitler arasına kabul etmesini ve onu rahmet ve merhametiyle kuşatmasını diliyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir