• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
İşgalciler ayaklandı: Bu deliliği durdurun, Yahya Sinvar'a hediye olur, Cehennemin içindeyiz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Baskının ardından açıklama yapan eski işgal rejimi  Başbakanı Naftali Bennett, hükümetten devlet ve ordunun parçalanmasına engel olmasını istedi. Bennett, X platformundan yayımladığı yazılı açıklamada, "Bu deliliği derhal durdurun." ifadesini kullandı.

Ayaklanma ve isyanların Hamas'ın Gazze'deki lideri Yahya Sinvar ve diğer düşmanlara sunulacak en büyük hediye olduğunu vurgulayan Bennett, herkesin ayaklanmayı derhal durdurması, askeri bölgeyi terk etmesi ve hukuka bağlı kalması gerektiğini söyledi. 

Muhalefet lideri Yair Lapid ise yine X hesabından, yaşananları "Biz cehennemin kenarında değiliz, bizzat cehennemin içindeyiz." sözleriyle yorumladı.

Lapid, bugün bütün kırmızı çizgilerin aşıldığını belirterek, askeri üssün öfkeli milisler tarafından işgaline katılan parlamentodaki milletvekilleri ve bakanların işgal rejimine  verdikleri mesajlarının "artık demokrasiden ve hukukun üstünlüğünden bıktıkları" olduğunu vurguladı .Askeri üslerin baskınına katılan yetkilileri Lapid, "Tehlikeli faşist grup, İsrail'in varlığını tehdit ediyor." ifadeleriyle tanımladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir