• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
İşgalci sözde bakandan Erdoğan'a küstah ifadeler! Yapıcıoğlu'ndan sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Aydemir

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu sosyal medya hesabından “Filistin’de Devam Eden Katliam Ve Soykırım, Tahammül Sınırlarını Çoktan Aşmıştır” başlıklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“SÖZ KONUSU KÜSTAHLIĞI ŞİDDETLE KINIYORUM”
“7 Ekim’den bu yana 20 bini çocuk en az 40 bin kişiyi katleden Siyonist Netanyahu ve avanesi, sadece Filistinlileri katletmekle kalmamış; bütün insani değerlere savaş açmış, adaleti ve hukuku da katletmiştir.

İşlenen soykırım ve katliamların hesabı sorulmadığı, hadleri bildirilmediği için ABD Kongresinde aldıkları alkışlardan cesaret almış olmalılar ki Siyonist katiller sağa sola parmak sallamaya, tehditler savurmaya başladılar.

Son olarak Siyonist rejiminin sözde dışişleri bakanının, Cumhurbaşkanımıza karşı yaptığı küstahça tehdit kabul edilemez. Söz konusu küstahlığı şiddetle kınıyorum.

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI’NI FİLİSTİN GÜNDEMİYLE TOPLANTIYA DAVET ÇAĞRISI
Başından beri ifade ettiğimiz gibi İsrail gücünü ne elindeki teknolojik silahlardan ne de sırtını dayadığı emperyalist güçlerden almaktadır.

Siyonist rejim ve destekçileri bütün güçlerini İslam Aleminin dağınıklığından almaktadır.
Siyonistlerin küstahlığına karşı daha etkili adımlar atılması için Türkiye’nin, İslam dünyasına ve Siyonist tehlikenin farkında olup insani değerler safında yer alan insanlık ailesine öncülük edecek şekilde daha güçlü bir irade ortaya koyması gerekmektedir.

Bu çerçevede; Hava ve deniz yollarının siyonistlere ve destekçilerine kapatılması, Meclis Genel Kurulu’na sunduğumuz soykırımcı ve çifte vatandaşların cezalandırılmasına ilişkin kanun teklifimizin yasalaşmasının sağlanması, Türkiye’nin D8 üyeleri başta olmak üzere İslam İşbirliği Teşkilatı’na üye olan ülkeleri Filistin gündemiyle toplantıya davet etmesi çağrısında bulunuyoruz.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir