• DOLAR 34.019
  • EURO 37.977
  • ALTIN 2826.4
  • ...
HÜDA PAR'ın meclise sunduğu kanun teklifi için Diyarbakır'da imza kampanyası başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Önümüzdeki günlerde Meclis Genel Kurulunda gündeme alınması beklenilen kanun teklifinin yasalaşmasına yönelik HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları imza kampanyası başlattı.

Online ortamda gerçekleştirilen imza kampanyasının yanı sıra kentin farklı noktalarında da halkı bilinçlendirme ve oluşturulan listelerle imza kampanyasını yaygınlaştırmak amacıyla kurulan stantlara Diyarbakır halkı duyarsız kalmadı.

Yürütülen imza kampanyası ile ilgili bilgi veren HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Nasrullah Demir, söz konusu yasa teklifinin önemine dikkat çekerek tüm duyarlı vatandaşlardan imza kampanyasına destek vermelerini istedi.

"Tepki makamında olanlar alkış tutuyorsa bebek katilleri katliamlarına devam edecektir"

Demir, "HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik kolları olarak Partimizin Meclise sunmuş olduğu 'Soykırım suçu' ve 'İnsanlığa karşı işlenen suç' failleri hakkındaki kanun teklifine destek amacıyla yaklaşık 3 gündür şehrimizin işlek noktalarında stantlarımızı açarak imza kampanyası düzenleyip ilgili broşürlerimizi dağıtıyoruz." dedi.

İşgal ordusu içerisinde 4 bin eli kanlı siyonistin aynı zamanda Türkiye vatandaşı olan çifte vatandaş olduğunun altını çizen Demir, "Bu eli kanlı siyonistler sosyal medya hesaplarından İşgal ordusuna katıldıklarına dair aleni bir şekilde paylaşımda bulunabiliyor! Peki neye dayanarak! neyin öz güveni bu! Bunlar nereden bu cesareti alıyor derseniz sebebi 'göz yuman herkes' derim." ifadelerini kullandı.

İşgal rejiminin her gün dünyanın gözü önünde yeni bir katliam gerçekleştirdiğini hatırlatan Demir, Onlar katliam yaparken tepki makamında olanlar ve elinden katliamı durdurma imkânı bulunanlar, bunun aksine katliama alkış tutuyorsa elbette ki bu bebek katilleri bundan cesaret ve destek alarak katliamlarına devam edecektir. Biz de diyoruz ki yazıklar olsun katliama, soykırıma alkış tutanlara veyl olsun size!" şeklinde konuştu.

"Bu teklif yasalaşırsa artık biz de ülke olarak gerçekten somut bir adım atabildik diyebileceğiz"

Türkiye'nin de bu duruma düşmemesi ve yapılan bu katliama karşı çıkma adına elden gelen her şeyin yapılması gerektiğine vurgu yapan Demir, insanlık ve vicdan adına artık gerçekçi tepkileri, adımların atılmasının kaçınılmaz olduğu ve bu bağlamda HÜDA PAR'ın meclise sunmuş olduğu bu kanun teklifine destek beklediklerini ifade etti.

Kanun teklifinin içeriğine de değinen Demir, şu ifadelere yer verdi:

"Bu kanun teklifi 'soykırım suçu ve insanlığa karşı suç' faillerinin Türkiye’de yargılanabilmeleri, bu suça ortak olan çifte vatandaşların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konularak aile fonuna aktarılmasını öngören bir kanun teklifidir. Eğer bu teklif yasalaşırsa artık biz de ülke olarak gerçekten somut bir adım atabildik diyebileceğiz ve bu somut adım ülkemizdeki siyonistlerin ceza alması halinde soykırıma karışanların cezasız kalmayacağına yönelik bir caydırma ve diğer ülkelere de bir örneklik teşkil edecektir." diye belirtti.

Demir, "Bu görev başta bütün milletvekillerine düşmekle beraber bizlere de halkımıza da düşen görev ve sorumluluklar vardır şöyle ki bizler de imza kampanyasına destek vererek sosyal medya hesaplarımızdan bu konuyu gündem ederek bir kamuoyu oluşturarak desteğimizi verebiliriz. En yakın zamanda bu kanun teklifinin yasalaşmasını diliyoruz." dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir