• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Adana'da HÜDA PAR'ın soykırım suçu failleri hakkındaki kanun teklifine destek için çadır kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan süreç devam ediyor.

HÜDA PAR'ın, soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin önümüzdeki günlerde Genel Kurul gündemine girmesi bekleniyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı bünyesinde, merkez Seyhan ilçesi 5 Ocak Meydanı'nda çadır kurularak bilgilendirme yapılıyor.

İLKHA mikrofonuna konuşan HÜDA PAR Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Yıldız değerlendirmelerde bulundu.

"Biz bu çadırı Gazze'deki kardeşlerimize destek amaçlı kurduk"

Yasa teklifi hakkında vatandaşlara bilgilendirme ve teklife destek için çadır kurduklarını ifade eden Muhammed Yıldız, "Biz bu çadırı Gazze'deki kardeşlerimize destek amaçlı kurduk. Aksa Tufanı başladığından beri bu çadırı kuruyoruz. Şimdi kurmamızın nedeni HÜDA PAR'ın Meclis'e sunduğu yasa tasarısından kaynaklanıyor. Bu yasada Türkiye'den Filistin'e gidip Gazze'deki kardeşlerimizi katleden çifte vatandaşlar, vatandaşlıktan çıkarılsın ve Türkiye'deki mal varlıklarına el konularak aile fonuna el konulsun diye bu desteği veriyoruz." ifadelerine yer verdi.

"İsmail Heniyye'nin TBMM'ye gelip bir konuşma yapmasını ve orada alkışlanmasını talep ediyoruz"

Yıldız, "Geçmiş zamanlarda biz TBMM'de şimon peresin alkışlandığına şahit olduk. Geçenlerde ise büyük şeytan Amerika'nın kongresinde soykırım suçlusu netanyahunun alkışlanmasına şahit olduk. HÜDA PAR'ın Milletvekili Şahzade Demir'in de teklif ettiği gibi İsmail Heniyye'nin TBMM'ye gelip bir konuşma yapmasını ve orada alkışlanmasını talep ediyoruz. Ancak bu şekilde TBMM'nin şerefi korunmuş olacaktır." dedi.

Kurulan çadırın çarşamba gününe kadar süreceği öğrenildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir