• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
HÜDA PAR: DEM Parti kaos peşinde koşuyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da özellikle HÜDA PAR isminin kasten karıştırıldığı birtakım entrikaların döndüğünü söyleyen Parti Sözcüsü Emiroğlu, "Yeni bir kaos denemesi için Diyarbakır'ın merkez seçilmesi tesadüf değildir. siyonist çetenin soykırım suçlarına karşı en gür şekilde karşı çıkmış bir kent olarak Diyarbakır, bu açıdan kan ve kaostan beslenen güdümlü kesimleri belli ki ziyadesiyle rahatsız etmiştir." ifadelerini kullandı.

"DEM parti Kürt halkının aile yapısını, kadim geleneğini ve inancını hedef alıyor!"

Emiroğlu şöyle devam etti:

"Diğer bir husus, Kürt halkının aile yapısını, kadim geleneğini ve inancını hedef alan ve DEM partinin öncülük ettiği bir yıkım laboratuvarı olarak yine Diyarbakır hedef seçilmiştir. Diyarbakır'ın tarih, kültür ve inançla yoğrulmuş kadim kimliğine karşın, cinsel sapkınlıkla yoğrulmuş ahlaksızlığı politik bir kimliğe büründürme, aynı zamanda siyasi bir hedef ve araca dönüştürme çabaları zaten ortadadır.

Başta Diyarbakır olmak üzere Kürt kentlerinde günahı, haramı ve her türlü ahlaksızlığı bir siyasal hedef olarak benimsetme çabalarına karşı meşru zeminde duruş sergileyen HÜDA PAR'dır. Bu nedenledir ki malum örgüt, marjinal sol ve siyasal uzantıları tarafından HÜDA PAR bilinçli bir şekilde hedef seçilmiştir. Her vesileyle kan ve kaostan beslenen, Kürt gençleri arasına nifak sokup çatıştırmaktan zevk alan, Türk Solu'nun 'Devrim Fantezileri' uğruna daha önce defalarca tekrarladıkları gibi iç çatışmalarla kaos üretip Kürtlere gözyaşı ve ölümü reva gören bu yapı, belli ki yeni provokatif zemin arayışına girmiş bulunmaktadır."

"Kimlerin kimlerle kaos senaryolarını çizdiğini biliyoruz"

DEM Parti'nin aylardır partilerini hedef alarak kışkırtmalar yaptığını kaydeden Emiroğlu, "Aylardır HÜDA PAR ismini ağzından düşürmeyen, alakasız durumlarda bile partimizi kriminalize etmeyi gaye edinen DEM Parti ve ortağı çetelerin sözcülüğünü yapan sözde vekillerin basın açıklamalarında alenen partimizi hedef alarak başvurdukları kışkırtıcı dil, savurdukları yalan ve iftiralar kamuoyunun malumudur.

Son zamanlarda hız verdiğiniz kaosa endeksli entrikalarınız gözlerden kaçmamaktadır. Kimlerin kimlerle kaos senaryolarını çizdiğini biliyoruz. Özlenen kaosun senaristlerine de figüranlarına da yabancı değiliz." dedi.

"Buna izin vermeyeceğiz!"

Son olarak DEM Partisi'ne kışkırtıcı dilden vazgeçmeleri çağrısında bulunan Emiroğlu:

"Şunu merak ediyoruz; DEM Parti olarak ahlaksızlığı ve cinsi sapkınlıkları normalleştirmekten ve yeni bir kimlik olarak Kürtlere dayatmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? 40 yıldır akıtılan kanın amacı cinsel özgürlük sloganları ile meşrulaştırmaya çalıştığınız cinsel sapkınlık mıdır?

Kandan, kaostan beslenmeyi nereye kadar sürdüreceksiniz? Halkın çocuklarını ayrıştırıp çatıştırmaktan bıkmadınız mı? Bunu ne zamana kadar sürdüreceksiniz? Kürt gençlerini her defasında Türk Solu'nun devrim fantezilerine kurban etmek yormadı mı sizi?

Yeter artık! Şu kışkırtıcı dilden vazgeçin! Şunu unutmayın, milletin çocuklarını birbirine kırdırmanıza asla müsaade etmeyeceğiz. Millete bu kadar kötülük yapmaya hakkınız yok. Buna izin vermeyeceğiz!" diye kaydetti.

İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir