• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: Manavgat ilçemizin sorunları çözülmelidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi ziyaret kapsamında Manavgat ilçesinde bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Güngör ve Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Doğan'ı ziyaret etti.

Oda başkanları ziyaretinde Manavgat'ın sorunlarını dinleyen Durmaz, çözüm için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Ardından, Manavgat Nehir Gazetesi Sahibi Abdurrahman Nehir ve Manavgat Medya Grubu Başkanı Sedat Manav'ı ziyaret ederek ilçenin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

"Manavgat'ın çözülmesi gereken birçok sorunu var"

Ziyaretler sonrası Manavgat ilçesinin sorunlarıyla ilgili açıklama yapan Durmaz, "Yaptığımız görüşmelerde ilçemizin çözülmesi gereken birçok sorunu olduğunu öğrendik. 300 yataklı hastane sorunu, D400 çevre yolunun yetersizliği ve ihtiyacı karşılamadığı, bunun için de yeni alternatif yolların yapılması, rehabilitasyon merkezlerinin eksikliği, merkez mahallelerdeki çevre düzenlemeleri ve ilçeye yakın mahallelerde ise ışıklandırma ve park alanlarının eksikliği gibi birçok sorun olduğunu tespit ettik." ifadelerini kullandı.

"Sorunların çözümü için hızlı adımlar atılmalıdır"

Seyyar pazarcıların da sorunlarının olduğunu belirten Durmaz, "Pazar yerlerinin düzenlenmesi, altyapı, devir ücreti gibi sorunlar ve aynı zamanda turizm pazarlarının yetersiz oluşu ve turizm bölgelerinde kapalı pazar ihtiyacı, pazarcı esnafının beklentileri arasındadır. Pazarcı esnafı daha önce belediye başkanı ve birim müdürleriyle toplantılar yapmıştı. Bu toplantılarda pazarcıların öneri ve talepleri dinlenilmiş ve not alınmıştı. Esnafların öneri ve talepleri dikkate alınmalı ve sorunların çözümü için hızlı adımlar atılmalıdır." dedi.

"HÜDA PAR olarak halk için yapılması gereken işlerin takipçisi olacağız"

Manavgat'ın var olan sorunlarının çözülmesi gerektiğine dikkat çeken Durmaz, "Mevcut sorunların çözülmesi için adımlar ivedilikle atılmalıdır. Seçim sürecinde ve sonrasında halka ve esnafa verilen sözler yerine getirilmelidir. Halkın daha rahat edeceği ve esnafın da işlerini daha iyi yapabilmesi için yeni projeler hayata geçirilmelidir. HÜDA PAR olarak bizler halkımız ve esnafımız adına verilen sözlerin ve yapılması gereken işlerin takipçisi olacağız" diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir