• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Adıyaman'da "Ülkemde siyonist istemiyorum" imza kampanyası başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan sürece STK ve vatandaşlar imza kampanyasıyla destek oluyor.

"Soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine destek ver!" imza kampanyasına destek veren Adıyamanlılar, siyonistlerin yargılanmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Adıyaman Halk Kütüphanesi yanında açılan stant hakkında değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, vatandaşları imza atmaya davet etti.

"Tüm Adıyaman halkını imza atmaya davet ediyorum"

Yetiş , "28 Aralık 2023'te partimiz Meclis'e bir önerge vermişti. Bu önergenin görüşülmesi 9 Temmuz'da yapıldı fakat bunun kanunlaşması gerekiyor. Malumunuz Ağustos itibariyle Meclis tatile girecek Meclis tatile girmeden önce bizler de Adıyaman'da HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak bir imza kampanyası başlattık. Meclis tatile girmeden önce bu önerge kanunlaşsın ve çifte vatandaş olan ve Gazze'ye gidip savaşan siyonistlerin vatandaşlıktan çıkarılması ve mal varlığına el konulması için kanun çıkarılsın. Türkiye olarak elimizden gelen gayreti gösterelim. Tüm Adıyaman halkını imza atmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine destek ver!" imza kampanyasına Adıyamanlı STK temsilcileri de destek verdi.

Standa gelen Adıyaman Peygamber Sevdalıları Başkanı Miktat Aktan, İHH Başkanı Mücahit Tekin, Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Müsait Başkanı Abdulkadir Kurt, Bilgi ve Hikmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhakim Yalçın, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Abdulkerim Işık, teklifin kanunlaşması için imza attı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir