• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Boykot ürünü satmayan esnafa tebrik ziyareti 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, beraberindeki partili heyetle birlikte Batman'da siyonist destekçisi firmaların ürünlerini satmayıp boykot uygulayan esnafa yönelik ziyaret gerçekleştirdi.

Hassasiyetlerinden dolayı esnafa teşekkür eden Demir, esnafa Filistin temalı aksesuarların bulunduğu birtakım hediyeler verdi.

Gazze'de 6 Ekim'den bu yana devam eden soykırıma karşı ellerindeki en büyük silahın halen boykot olduğunu belirten Demir, "Gönül isterdi ki ülkemize hiçbir boykot ürünü girmesin. Maalesef hükümet bu konuda gerekli adımları atamadı. Hal böyle iken iş başa düşüyor ve boykot silahını en etkili bir şekilde kullanmamız gerekir. Halkımıza ‘boykot malı almayın’ çağrılarında bulunurken esnaflarımızı da ‘boykot malı satmayın’ çağrısında bulunuyoruz. Bu konuda hassas davranıp gerekli adımları atan esnaflarımızı tebrik amaçlı ziyaretlerde bulunduk. İnşallah diğer esnaflarımız için de teşvik olur ve bir an evvel gerekli hassasiyeti gösterirler." ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri için HÜDA PAR Gençlik Kollarına teşekkür eden esnaf, diğer esnafın da boykot ürünlerini satmaması çağrısında bulundu.

Siyonistlere destek veren firmaların ürünlerini satmayan esnaf ise siyonist destekçisi ürünleri satmamakla cirolarında eksilme olmadığını aksine, işlerinde bereket olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Çok şükür ciromuzda bir eksilme olmadı. Aksine daha da bereketlendi. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini isteriz. Biz bunu yaptık pişman da değiliz. Satışımızda, rızkımızda herhangi bir eksilme de olmadı. Aksine bolluk gördük. 6 aydır bu boykota devam ediyoruz, devam da edeceğiz. Temennimiz diğer kardeşlerimizin de bu konuda duyarlı olmalarıdır." (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir