• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
"Soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine destek ver" imza kampanyasına Bursalılardan yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan süreç devam ediyor.

HÜDA PAR'ın, soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin önümüzdeki günlerde Genel Kurul gündemine girmesi bekleniyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığı merkez Osmangazi ilçesi 15 Temmuz Meydanı'nda imza kampanyası başlattı.

"Soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine destek ver!" imza kampanyasına Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

Standa gelip imza atan vatandaşlar, kanun teklifinin bir an önce yasalaşması için imza kampanyasına destek verdiklerini belirttiler.

"Vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyoruz"

İmza kampanyası için açtıkları stant ile ilgili konuşan HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Zeki Aras, "28 Aralık 2023 yılında meclise verdiğimiz önergenin ilk aşması tamamlanmıştı. Bu hafta TBMM tatile girmeden hemen öncesinde bu yasanın Meclis'te geçebilmesi için Türkiye'de büyük bir kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyoruz. siyonistlerin Türkiye'de barınmaması gerektiğini bilsinler. Bu nedenle imza kampanyası başlattık." dedi.

"siyonistlerin ülkemizden defolup gitmeleri için imza atmaya davet ediyoruz"

İmza kampanyasına Bursalı tüm vatandaşlardan imza atmalarını beklediklerini söyleyen Aras, "Bunun için tüm Bursalıları 15 Temmuz Meydanı'nda açmış olduğumuz standımıza gelip imza atmalarını davet ediyoruz. Bu hafta meclis komisyonunda beklediğimiz yasa tasarısının onaylamasını ve kısa sürede kanunlaşmasını bekliyoruz. siyonistlerin ülkemizden defolup gitmeleri için Bursalıları, imza atmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen imza kampanyası 30 Temmuz Salı gününe  kadar devam edecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir