• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Günlerdir siyonist işgal destekçisi firmanın önünde eylemlerini sürdürüyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Ekim'den bu yana Gazze'de devam eden katliam ve soykırıma karşı başlatılan siyonist işgal rejimi ürünlerine boykot ve protestolar, çeşitli eylemlerle sürüyor.

Şanlıurfa'da da bu kapsamda bir grup vatandaş, 12 gündür siyonist işgal destekçisi firmanın Emniyet Caddesi üzerindeki Burger King şubesi önünde eylemlerini sürdürüyorlar.

Eylem kapsamında; halk boykot konusunda bilinçlendirilerek siyonist rejimin katliam ve soykırımlarını tel'in ediliyor. 12 gündür siyonist işgal destekçisi firmanın önünde eylemlerini sürdüren vatandaşlar, İLKHA muhabirine konuştu.

"Şanlıurfalı hemşerilerimiz bizlere teveccüh gösteriyor"

Halil İbrahim Demircan

Siyonistlere destek olan firmaları teşhir etmek ve desteklerini gün yüzüne çıkarmak için faaliyet yürüttüklerini ifade eden Şuurlu Gençlik Derneği Başkanı Halil İbrahim Demircan, "12 gün önce buraya sadece şehrimizde bilinçlendirme amacıyla anayasal hakkımız olan protesto/gösteri yapmak için arkamdaki firmanın önüne geldik. Kaldırım üzerinde yaklaşık 12-13 gündür kendi çapımızda faaliyet yürütüyoruz. İnsanları bilinçlendirmek, boykotun önemini anlatmak ve siyonistlere destek olan firmaları teşhir etmek ve yaptığı faaliyetler ile desteklerini gün yüzüne çıkarmak için duyuru yapıyoruz. Elhamdülillah burdayız, sessiz sedasız, kavgasız gürültüsüz faaliyet yürütüyoruz. Şanlıurfalı hemşerilerimiz bizlere teveccüh gösteriyor. Esnafımızın kendi yerel bölgemizde siyonizme destek veren firmaları bilmelerini ve öğrenmelerini istirham ediyorum.  Esnafın kendi hür iradeleriyle bu firmaları boykot etmelerini talep ediyorum." diye konuştu.

"Yahudi israil ile iş birliği yapan firmalar ülkemizde büyük infiala yol açıyor"

Abdülhamit Kayhan

Yahudilerle iş birliği yapan firmaların işgalcilere yardımların devam ettiğini vurgulayan Abdülhamit Kayhan, "Tepkimizi ortaya koymak için, gençliği desteklemek için, Yahudi israil ile iş birliği yapan tüm firmaların ülkemizde gerçekten büyük infiala yol açıyor. Biz Yahudi terör örgütünün Filistin'de yapmış olduğu insanlık suçunu bütün insanlığa duyurmak amacıyla tepkimizi ortaya koyuyoruz. Hakikaten bu eylemlerin önemli olduğunu, Yahudilerle iş birliği yapan firmaların israil terör örgütüne yardım ettiğini her geçen gün takip ediyoruz. Bu nedenle Müslümanlar olarak ümmet bilinci içerisinde tavrımızı ortaya koymak durumundayız. Katledilen çocukların ümmetin çocukları olduğunu, her geçen gün bu katliamı kimsenin durdurmadığını, bu insanlık suçunun dünyada infial yol açtığını mutlak suretle katliamın durması gerektiğini ve bizler ümmet birliği içerisinde mutlaka bu Yahudi terör örgütünün üstesinden gelineceğine inanıyorum." dedi.

"Yemezsek ölmeyiz ama yersek ölürler"

İbrahim Halil Orak

Boykota devam etme çağrısında bulunan İbrahim Halil Orak, "Burada olma amacımız; yaklaşık 9 aydır Filistin'e, Gazze'ye dünyanın gözü önünde firavunun yapmadığı zulmü eden israil'e açık bir şekilde yaklaşık 3 milyar dolardan fazla destek veren Burger Kıng'i boykot etme amacıyla buradayız. Yaklaşık 9 aydır suskunluğumuza 'yeter artık!' deyip Burger Kıng'de alışveriş yapanları uyarıp elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Boykot yapmak için Müslüman olmaya gerek yok, insan olmamız yeterli. Elimizden geldiğinde boykota devam edelim. Yemezsek ölmeyiz ama yersek ölürler şiarıyla yolumuza devam ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir